Αρχείο

– Πρόσκληση σε ημερίδα

Πρόσκληση_Πανεπιστήμιο και Διαφάνεια – Μνημόνια Συνεργασίας ΑΕΙ και ΕΑΔ Από τον Σχεδιασμό στην Υλοποίηση

– Webinar – Μηχανικός Ορυκτών Πόρων: Επίβλεψη Μεταλλευτικών & Λατομικών Εργασιών – Ασφάλεια Εργασιών & Έργου

Το Τμήμα Μηχανικών Ορυκτών Πόρων του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο των σεμιναρίων με εισηγητές Μηχανικούς Ορυκτών Πόρων με σημαντική παρουσία στον κλάδο μας, υποδέχεται το ερχόμενο Σάββατο 14/5 την κ. Ιωάννα Πασχαλίδου.
Η κ. Πασχαλίδου είναι επιθεωρήτρια μεταλλείων του Τμήματος Επιθεώρησης Μεταλλείων του Σώματος Επιθεώρησης Βορείου Ελλάδος του ΥΠΕΝ, όπου εργάζεται από το 2002 μέχρι σήμερα. Στο πλαίσιο των καθηκόντων της, διενεργεί ελέγχους σε μεταλλευτικά και λατομικά έργα εντοπισμού, εκμετάλλευσης και επεξεργασίας ορυκτών πρώτων υλών ως προς την ορθολογική δραστηριότητα, την ασφάλεια και υγεία των εργαζομένων και την ασφάλεια του έργου και του περιβάλλοντος χώρου.
Απέκτησε το δίπλωμά της από το Τμήμα Μηχανικών Ορυκτών Πόρων του Πολυτεχνείου Κρήτης και τον μεταπτυχιακό τίτλο στην μεταλλευτική από το Missouri University of Science & Technology των ΗΠΑ. Εκπονεί την διδακτορική διατριβή της στην αξιολόγηση των μεθόδων παραγωγής των στρατηγικών και κρίσιμων μετάλλων για την ενεργειακή μετάβαση, στο Missouri University of Science & Technology των ΗΠΑ και συμμετέχει στην ερευνητική ομάδα του ίδιου Πανεπιστημίου. Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα εστιάζονται στην αξιολόγηση της κρισιμότητας των μετάλλων που παράγονται ως υποπροϊόντα και στην αξιοποίηση των αποβλήτων εμπλουτισμού μεταλλευμάτων.

Σύνδεσμος εγγραφής

 

– Παράταση περιόδου διανομής και δηλώσεων συγγραμμάτων εαρινού εξαμήνου 2021 – 2022

Σας ενημερώνουμε ότι στο σύνδεσμο https://eudoxus.gr/files/Paratasi_Earino_2021-22.pdf θα βρείτε το έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας σχετικά με την παράταση της περιόδου διανομής και δηλώσεων συγγραμμάτων.

Επισημαίνεται ότι οι δηλώσεις συγγραμμάτων παρατείνονται μέχρι την *Τετάρτη 18 Μαΐου 2022*, ενώ η διανομή συγγραμμάτων στους φοιτητές θα ολοκληρωθεί την *Τρίτη 31 Μαΐου 2022*