Αρχική » Νέα » – Ευχαριστήριο

Αρχείο

– Ευχαριστήριο

Με την παρούσα θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες για την υποδοχή, την ξενάγηση και την φιλοξενία των φοιτητών του Τμήματος Μηχανικών Ορυκτών Πόρων της κατεύθυνσης Γεωτεχνολογίας και Περιβάλλοντος ΤΕ στις εγκαταστάσεις της εταιρείας ΤΕΧΝΟΜΠΕΤΟΝ Α.Ε.

Η εκπαιδευτική εκδρομή έλαβε χώρα την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019 στα πλαίσια του μαθήματος «Εκμετάλλευση & επεξεργασία μαρμάρων και αδρανών υλικών» , με την παρουσία 36 φοιτητών και της υπεύθυνης καθηγήτριας του μαθήματος κ. Αθανασιάδου Χρύσας  στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στο λατομείο Αδρανών υλικών στα Αλωνάκια Κοζάνης καθώς και στην έδρα της εταιρείας στο εργοστάσιο παραγωγής σκυροδέματος και τσιμεντοπροϊόντων.

Ιδιαίτερα θα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Χρήστο Κουτσαρδάκη ιδιοκτήτη της εταιρείας για την θερμή ανταπόκριση, δίνοντας την ευκαιρία στους φοιτητές να έρθουν σε επαφή με την βιομηχανία και να ενημερωθούν στην πράξη για την παραγωγική διαδικασία στο λατομείο αδρανών υλικών καθώς και για τις διαδικασίες που ακολουθούνται στην παραγωγής σκυροδέματος και τσιμεντοπροϊόντων, οι οποίες θα αποτελέσουν αντικείμενο ενασχόληση τους στο μέλλον.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους εκπροσώπους της επιχείρησης κ. Γιώργο Κουτσό, κ. Γιώργο Ιωάννου, κ. Μηνά Γκίνου, κ. Γιάννη Χατζή που ήταν πρόθυμοι να τους κατατοπίσουν για το αντικείμενο εργασίας τους, να μεταδώσουν την τεχνογνωσία τους και να μας παρουσιάσουν όλη τη διαδικασία που ακολουθείται, από το λατομείο μέχρι να φτάσει το τελικό προϊόν προς πώληση καθώς και να απαντήσουν στις ερωτήσεις που τέθηκαν.

Οι φοιτητές μας συμμετείχαν με ενθουσιασμό όπου είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά την παραγωγική διαδικασία παρασκευής τσιμεντοπροϊόντων και σκυροδέματος, να περιηγηθούν στις εγκαταστάσεις και να συζητήσουν με τους υπεύθυνους της εταιρείας. H υποστήριξη τέτοιων εκπαιδευτικών επισκέψεων μόνο θετικά οφέλη μπορεί να έχει στους φοιτητές μας ενώ ταυτόχρονα, δημιουργούνται πεδία συνεργασίας.

Ευελπιστούμε ότι η συνεργασία αυτή θα συνεχιστεί και θα επεκταθεί και σε άλλα επίπεδα στο μέλλον!