Αρχική » Ανακοινώσεις » – Το WWF Ελλάς δημοσιεύει Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη χορήγηση υποτροφιών σε νέους επιστήμονες.

RSS Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας

Αρχείο

– Το WWF Ελλάς δημοσιεύει Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη χορήγηση υποτροφιών σε νέους επιστήμονες.

Προς ενδιαφερόμενους – ενδιαφερόμενες:

Το WWF Ελλάς καλεί καταρτισμένους νέους επιστήμονες που μοιράζονται το όραμά μας για ένα μέλλον όπου οι άνθρωποι και η φύση ευημερούν και συνυπάρχουν με αρμονία, και επιθυμούν να συμβάλλουν στην διατήρηση της ελληνικής βιοποικιλότητας μέσα το ερευνητικό τους έργο, να υποβάλλουν ερευνητικές προτάσεις για απονομή υποτροφίας.

Το πρόγραμμα θα υποστηρίξει την υλοποίηση στοχευμένων μελετών πεδίου με ωφελούμενους νέους ερευνητές στα αντικείμενα της Βιολογίας, της Δασολογίας, των Περιβαλλοντικών Σπουδών, της Γεωπονίας ή και άλλων κλάδων από ελληνικά πανεπιστήμια. Συνολικά προβλέπονται για το έτος 2024-2025, δώδεκα (12) υποτροφίες των 10.000,00€ με διάρκεια ένα έτος (Ιανουάριος – Δεκέμβριος 2025).

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν τα δικαιολογητικά και τις προτάσεις τους μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στη διεύθυνση grants@wwf.gr, και σύμφωνα με τους κανόνες και τη διαδικασία που περιγράφονται στην  Πρόσκληση, έως και τις 13 Οκτωβρίου 2024, και ώρα 23.59

WWF Grants_2nd Open Call_Sep2024_AFISAKI

WWF Grants_2nd Open Call_Sep2024_PROSKLISI

WWF Grants_2nd Open Call_Sep2024_PARARTIMA