Αρχική » Ανακοινώσεις » – ΜΥΦΕΟ_Λέσχη Βιβλίου: Διοργάνωση δύο συναντήσεων

Αρχείο

– ΜΥΦΕΟ_Λέσχη Βιβλίου: Διοργάνωση δύο συναντήσεων

Στο πλαίσιο λειτουργίας της Δομής Ψυχολογικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης (ΔΟ.ΨΥ.Σ.Υ.) της  Μονάδας Υποστήριξης Φοιτητών Ευπαθών Ομάδων (ΜΥΦΕΟ) του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας (Π.Δ.Μ.), η οποία χρηματοδοτείται από το Έργο «Ψυχολογική και Συμβουλευτική Υποστήριξη Ανθρώπινου Δυναμικού ΠΔΜ (κωδ. rescom: 81081)» και σε συνεργασία με την Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, ανακοινώνουμε την διοργάνωση ΔΥΟ επόμενων συναντήσεων της «Λέσχης Βιβλίου»:

1) Μία συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023 στις 11 π.μ. με 1 μ.μ. στο Αναγνωστήριο της Βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, που βρίσκεται στη ΖΕΠ Κοζάνης και

2) Η δεύτερη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2023 στις 2 μ.μ. με 4 μ.μ. στο κτίριο του Πανεπιστημίου που βρίσκεται στο Πάρκο του Αγίου Δημητρίου στον 1ο όροφο, στην πόλη της Κοζάνης.

Το βιβλίο, το οποίο θα συζητηθεί και στις δύο συναντήσεις, είναι το «Όταν σκοτώνουν τα κοτσύφια» της Αμερικανίδας συγγραφέα Χάρπερ Λι.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο myfeo.psy.koz@uowm.gr αναγράφοντας το Ονοματεπώνυμό τους και την Ημερομηνία που τους/τις βολεύει να έρθουν.

Τίτλος ομάδας: «Λέσχη Βιβλίου»
Βιβλίο:  «Όταν σκοτώνουν τα κοτσύφια» της Αμερικανίδας συγγραφέα Χάρπερ Λι
Λίγα Λόγια Για το Εργαστήριο Πρόκειται για έναν χώρο συνάντησης και συνδιαλλαγής. Η ομάδα αυτή έχει ως στόχο τη συζήτηση και την ανταλλαγή απόψεων γύρω από ένα συγκεκριμένο κάθε φορά βιβλίο το οποίο, θα έχουμε διαβάσει όλα τα μέλη της ομάδας.
Πότε και πού: Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023 στις 11 π.μ. με 1 μ.μ. στο Αναγνωστήριο της Βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας που βρίσκεται στη ΖΕΠ Κοζάνης.

Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2023 στις 2 μ.μ. με 4 μ.μ. στο κτίριο του Πανεπιστημίου που βρίσκεται στο Πάρκο του Αγίου Δημητρίου στον 1ο όροφο, στην πόλη της Κοζάνης.

Συνεργαζόμενοι Φορείς Η βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας
Δηλώστε Συμμετοχή: Δηλώστε συμμετοχή στο: myfeo.psy.koz@uowm.gr αναγράφοντας το ονοματεπώνυμό σας καθώς και την ημερομηνία στην οποία σκοπεύετε να έρθετε.
Διοργανώτρια & Συντονίστρια: Σεψά Ελπίδα- Ψυχολόγος ΔΟ.ΨΥ.Σ.Υ. Κοζάνης