Αρχική » Νέα » – Ολοκλήρωση διαδικτυακού σεμιναρίου “O δρόμος των Μηχανικών Ορυκτών Πόρων προς τις χώρες του Αραβικού Κόλπου: Ευκαιρίες, Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα”

– Ολοκλήρωση διαδικτυακού σεμιναρίου “O δρόμος των Μηχανικών Ορυκτών Πόρων προς τις χώρες του Αραβικού Κόλπου: Ευκαιρίες, Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα”

Το Σάββατο 12 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το διαδικτυακό σεμινάριο με τίτλο “O δρόμος των Μηχανικών Ορυκτών Πόρων προς τις χώρες του Αραβικού Κόλπου: Ευκαιρίες, Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα” και ομιλητή τον Δρ. Hamdan Ali M. Hamdan, από το Τμήμα Μηχανικών Ορυκτών Πόρων του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Η ομιλία του Δρ. Hamdan είχε διάρκεια 70 λεπτών και κάλυψε πολλά σημαντικά θέματα σχετικά με τις ευκαιρίες εργασίας των Μηχανικών Ορυκτών Πόρων στις χώρες του Αραβικού Κόλπου, καθώς και γενικότερα θέματα γύρω από τις σωστές πρακτικές για την αναζήτηση εργασίας. Την ομιλία ακολούθησε ζωντανή συζήτηση κατά τη διάρκεια της οποίας ο ομιλητής απάντησε σε διάφορα ερωτήματα που έθεσαν κυρίως φοιτητές. Το σεμινάριο παρακολούθησαν 95 άτομα από 9 πανεπιστήμια, και 8 εταιρείες και οργανισμούς. Το Τμήμα θα αποστείλει βεβαιώσεις παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Ευχαριστούμε θερμά τον Δρ. Hamdan Ali M. Hamdan για την πολύτιμη συνεισφορά του στο Τμήμα μας.
Το βίντεο του σεμιναρίου έχει ανέβει στο κανάλι του Τμήματός μας στο YouTube:

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τμήμα Μηχανικών Ορυκτών Πόρων
Πολυτεχνική Σχολή
Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας
Κοίλα, 50100
Κοζάνη
Τηλ.: 2461068255
Email: mre@uowm.gr

WordPress / Academica WordPress Θέμα από WPZOOM